• Qazim Doda

Në Stamford, CT papritmas ndërroi jetë i riu Mark Gjuraj


Në profilin e tij në rrjetin social Facebook, kryetari i Shoqatës së Shkrimtarëve Shqiptaro-Amerikan Mhill Velaj njofton për humbjen e nipit me këto fjalë: NJOFTIM MORTOR

Dhe jeta shpesh është aq e trishtë kur të sjell befasi të pakëndshme familjare! Ndërroi jetë papritmas nga një atak kardiak nipi im MARK GJURAJ Në moshën 34 vjeçare duke lënë pas një dhembje të madhe, gruan me dy fëmijë dhe fryti i tretë rrugës për të dalë në këtë botë, por pa babanë e tij. Vizita në familen GJURAJ The church of Saint Cecilia Adresa: 1184 Newfield Ave, Stamford CT 06905 Te dilen: prej ores 5pm – 9pm

Dita e funeralit Te Hanen 3pm – 9pm Cognetta Funeral Home 104 Myrtle Ave, Stamford CT 06902 Mesha: Te Marten 11am Our Lady of Shkodra 361 West Hartsdale Ave, Hartsdale, NY 10530 Dreka pas varrimit: Royal Regency Hotel 165 Tuckahoe Rd, Yonkers, NY 10710 Famullija “Zoja e Shkodrës” i shpreh ngushllimet e sinqerta Familjes dhe gjithë Farefisit. Nua, pastë dritë në amshim, dhe të gjallëve u dhashtë Zoti forcë. Jepja o Zot pushimin e pasosur, e i shndritë drita e pambarueme. Pushofte ne paqe. Ashtu Kjofte. Të pikëlluarit: FAMILJA GJURAJ DHE VELAJ, STAMFORD – CT


2 views0 comments