Category: Sales

AA Vision Media and Interpreting Services Inc.

AA VISION MEDIA AND INTERPRETING SERVICES INC·TUESDAY, FEBRUARY 19, 2019 Our interpreting department is growing up. Now we have interpreters in German, Spanish, French, Arabic, Hindi, Gujarati, Punjabi, Urdu, Albanian, Croatian, Turkish, Cantonese, Mandarin, Polish and Serbian. We provide our services in New York, New Jersey and Connecticut. Please feel free to contact us atJava e Modës Shqiptare në New York sjell ikonat me emër të industrisë

Nga Ermira Babamusta New York, Sh.B.A. – Producentja dhe regjizorja e njohur Mrika Krasniqi pasi arriti suksesin në botën e filmit, tashmë vjen me një surprizë të re në fushën e biznesit. Me 25-30 mars 2016 Mrika Krasniqi prezanton Javën e Modës Shqiptare 2016 në New York, organizuar nga Agjencia e Modës Shqiptare (Albanian FashionDitën e Shtune në New York do të mbahet “APEN Tech Event 2015”

  Ditën e Shtune në New York do të mbahet “APEN Tech Event 2015” Rrjeti i Profesionistëve dhe Sipërmarrësve Shqiptarë APEN organizon një takim me themeluesit e bizneseve të ndryshme në SHBA. “APEN Tech Event 2015” mbahet në mjediset e Columbia University në New York ku do të keni mundësinë të flisni me secilin nga 8Albis Party me surpriza të reja

Siç jemi mësuar që Albis Party çdo vit të ketë surpriza të bukura për bashkatdhetarët tanë në diasporë, edhe këtë vit vjen befasia e radhës. Në bashkëpunim me televizionin e njohur nga Shqipëria, Blue Sky, Albis Party organizon Sofrën e Shqipes në Nju Jork, transmeton Portali Flurudha. Kjo do të jetë mbrëmja e parë eAA Vision: Shitet Nino’s Pizza në Manhattan, NY

AA Vision: Shitet Nino’s Pizza në Manhattan, NY from qazim doda on Vimeo.

Nino’s Pizza në manhattan, NY këto ditë ka dalur në shitje.
Të Interesuarit mund të kontaktojnë në numrin: 914/ 582 2819
Nino’s Pizza është në biznes për më shumë se 30 vite dhe ka krijuar emër të mirë për cilësinë e saj.
Adresa:
131 Marks Place
New York, NY 10009