Ditën e Shtune në New York do të mbahet “APEN Tech Event 2015”

12106865_406926979512633_144588075167098796_n

Ditën e Shtune në New York do të mbahet “APEN Tech Event 2015”

Rrjeti i Profesionistëve dhe Sipërmarrësve Shqiptarë APEN organizon një takim me themeluesit e bizneseve të ndryshme në SHBA.

“APEN Tech Event 2015” mbahet në mjediset e Columbia University në New York ku do të keni mundësinë të flisni me secilin nga 8 panelistët nga fusha të ndryshme të biznesit.

Ata që janë të interesuar të marrin pjesë mund të shkojnë në këtë takim nga ora 1:00 -5:00 pas dite me 10 Tetor, 2015.

Adresa: Columbia University, New York, NY

Për bileta mund të klikoni në nyjen e mëposhtme:
https://www.eventbrite.com/e/expanding-horizons-apen-tech-event-2015-tickets-18832583765

 

12107769_407149072823757_7154001215074880507_n