ALI AHMETI DUHET TË JETË PRESIDENT I MAQEDONISË

Shkruan: Ismet Sylejmani 

 

Parlamenti i Maqedonisë, voton për ndryshim të emrit, për hyrje në NATO dhe BE.

Nisë jetë e re për popullin shqiptar.

Epokës së madhe të UÇK-së i shtohet edhe fillimi i madh me NATO-n dhe BE-në brenda shtetit të Maqedonisë, që themelues të saj ka maqedonët dhe shqiptarët.

Kjo është ngjarje historike!

Populli shqiptar në Maqedoni, e ka për nderë që në ballë të fronit e ka Ali Ahmetin, Udhëheqësin e madh e largëpamës, birin besnik, shokun e heroit të kombit,Gjeneral Fehmi Lladrovci, por edhe shokun, bashkëveprimtarin e bashkëluftëtarin e dhjetra e qindra të rënëve luftëtarë e komandantë dhe idolin e mijëra e miliona shqiptareve anë e kënd globit.

Ali Ahmeti duhet të jetë Presidenti i ardhshëm i Maqedonisë.