Ministri i Ekologjisë së Maqedonisë viziton veprimtarin Ismet Sylejmani në Prishtinë

Çaste te veçanta me Ministrin e Ekologjise te Qeverise se Maqedonise, shokun e mikun tim te nderuar Sadulla Duraku dhe ish-Ministrin e Pushtetit Lokal te Qeverise se Maqedonise e Shefin e Kabinetit te Z. Duraku, mikun e nderuar Lirim Shabani.

ism vat

 

Ishte kjo nje vizite qe na ben te nderuar dhe na e rrite edhe me shume miqesine dhe respektin e ndersjelle.

ism vat 1

Eshte knaqesi e madhe dhe moment madhore kur pret ne vendin e punes figuren e shquar te çeshtjes kombetare dhe komandantin e diteve te para te themelimit e te fillimit te luftes se UÇK-se ne Maqedoni, profesorin e nderuar te edukimit te gjeneratave te sukseshme shqiptare qe barten mbi supet e tyre luften çlirimtare dhe ndertimin e vendit pas lufte dhe udheheqin me sukses me popullin shqiptar ne Maqedoni.

Selia e firmes Vatani, Prishtine 8 shtator 2018!