Prof. Dr. FLAMUR HYSENI, EMËR I MADH I SHKENCËS

Nga fusha kushtetuese dhe administrative në Kosovë, promovohet doktori më i ri në në Fakultetin Juridik në Universitetin e Prishtinës ” Hasan Prishtina”

 

ism1

 

Ngjarje e rëndësishme e shkencës shqiptare në përgjithësi dhe të Kosovës në veçanti!

Të merkuren, më 27 qershor 2018, nga ora 11:00 deri në ora 13:00, në Universitetin e Prishtinës”Hasan Prishtina”, në Fakultetin Juridik, në Amfiteatrin 2, me një ceremoni solemne publike në prani të familjes, të shumë personaliteteve të jetës shkencore, akademike dhe politike, Mr. Sc. Flamur Hyseni ka mbrojtë me sukses  doktoraturën me temen:”Ndikimi i procesit të integrimit evropian në sovranitetin shtetëror – analizë kushtetuese dhe krahasuese”

ism2

Komisioni vlerësues, në përbërje:

Prof. Dr. Osman Ismaili (kryetar)

Prof. Asoc. Dr. Gjylieta Mushkolaj (anëtare)

Prof. Asoc. Dr. Jeton Shasivari (anëtar i jashtëm nga Fakulteti Juridik i UEJL Tetovë)

Prof. Dr. Visar Morina (mentor).

 

ism3

 

 Nga: Ismet Sylejmani, Prishtinë