Ditën e diel me 18 mars, 2018 do të shfaqet premiera e filmit dokumentar “Zois” në festivalin ndërkombëtar në Kaufman Center në Queens

Në Kaufman Center në Queens, NY konkuron filmi Zoiss në festivalin e fimlit dokumentar. Ky film është kandidat për çmimin e parë të Regjisë dhe Fotografisë.

Gjithashtu në këtë festival ndërkombëtar merr pjesë edhe një film tjeter dokumentar nga Shqipëria i cili quhet “LIGHT” që kandidohet për këtë çmim.

Këta filma janë përzgjedhur nga komisioni i festivalit nga 180 filma dokumentarë që konkurojnë .

Ky film dokumentar u realizua nga Bujar Alimani, Dritan Haxhia, Sabir Kanaqi dhe Damjan Pervizi.

Muzika është bërë nga kompozitori i njohur Fatrin Kraja.

Zëri nga Elvis Ikonomi.
Të interesuarit mund të rezervojnë biletat përmes adresës që është vendosur më poshtë: https://www.brownpapertickets.com/event/3322499

https://www.facebook.com/events/828480064024928/

MAR18

Sun 2 PM · Kaufman Astoria Studios Zukor Th