Bashkë me liderin e Luginës së Preshevës Januz Musiu

musliu1

JONUZ  MUSLIU, ish-komandant i UÇPMB-së

 

Një nga bijtë e mëdhenj të kombit shqiptar, lideri i Luginës së Preshevës, lëngon në shtrat në spitalin regjional të Gjilanit!

I denuar 6 vite e gjysmë burg, nga  te cilat 4 vite në  burgjet jugogasllave, vetëm në qeli i ka kaluar 18 muaj torturë e vuajtje nga kërbaqi i udbashëve!

Veprimtari i madh kombëtar;

ish i burgosuri politik;

luftëtari e ushtari i UÇK-së ;

oficeri i TMK-së;

ish-Perfaqësuesi  Politik i Shtabit të Përgjithshëm të UÇPMB-së;

Kryetari i partise politike Lëvizja e Progresit Demokratik;

Kryetari i Këshillit Nacional Kombëtar të Luginës së Preshevës!

Qeveria e Shqipërisë dhe Qeveria e Kosovës, Presidentët, Kryeparlamentarët dhe Kryeministrat, duhet të vëhen plotësisht në shërbim dhe shërim të shëndetit të Jonuz Musliut!

I uroj nga zemra shërim të shpejtë, dhe kthim në frontin e obligimeve kombëtare!

musliu 2

Në vizitë në spitalin regjional te Gjilanit, te ky shqiptar i madh i Atdheut e popullit tonë, më 22 Tetor 2017, në ditën e votimeve për zgjedhjet komunale në Kosovë!

 

Ismet Sylejmani, Prishtinë