AVNI RRUSTEMI E RAMUSH HARADINAJ

isra

Avni Rrustemi ne Paris gjykohej se vrau tradhetine,Ramush Haradinaj gjykohet ne Paris se luftoi

Serbine!

Per Avniun u ngrit ne kembe e gjithe Shqiperia, kunder edhe atehere ishte Serbia!

Per Ramushin eshte ngritur Shqiperia, Kosova dhe kudo shqiptaria, por kunder Tij sikur atehere

kur u vra tradhetia, perseri eshte kunder Serbia!

 

Kjo nuk eshte qudi, sepse nuk eshte shaka me Serbine, edhe tradhetaret shqiptar i ka

ne varrezat e saj, edhe luftetaret shqiptar qe kane luftuar kunder saj, deshiron ti mbaje ne

burgjet e saj! Deri kur do te jete keshtu, kur Serbia do te deshiroje, qe te denoje e te denigroje

ata qe ia bane varrin asaj, kur ajo ishte ne Kosove!

 

Gjithmone, gjithmone sepse ajo nuk mund te pajtohet, se e ka humbur pergjithmone Kosoven,

te cilen e konsideronte djep te Serbise, dhe e cila u be varri i ketij djepi, qe na hengri e gllaberoi

per nje shekull te tere, dhe dot nuk na shfarosi!

 

Edhe Ramushi si Avniu, do te triumfoje, ndonese do te jete veshtire shume veshtire, sepse kemi

para nesh Serbine pushtuese, e cila jo vetem nuk eshte penduar cfare ka bere ne Kosove,

por deshiron te riktheht ne veri e ta beje perseri Kosoven Serbi!

 

Ismet Sylejmani

2 Shkurt 2017 Prishtine